ΤΕΙ ΔΥΤ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

ΣΧΟΛΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ

ΤΜΗΜΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ

 

Α  Ν  Α  Κ  Ο  Ι  Ν  Ω  Σ  Η

 

Ανακοινώνεται στους σπουδαστές του τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων ότι για τις εγγραφές του εαρινού εξαμήνου 2002-03 θα ισχύσουν τα παρακάτω:

 1)      Κατά το εαρινό εξάμηνο 2002-03 θα διδαχθούν επι πλέον τα παρακάτω μαθήματα τα οποία οι σπουδαστές μπορούν να δηλώσουν:

Γ  ΕΞΑΜΗΝΟ

α) Ιντερνετ

ΣΤ΄ΕΞΑΜΗΝΟ

Α) Προγραμματισμός WEB-PHP 

Ζ΄ ΕΞΑΜΗΝΟ

Α) Βάσεις Δεδομένων – Προγραμματισμός PLISQL

 

2)      Όσοι σπουδαστές  δηλώνουν Εργαστήριο μαθήματος να επιλέγουν και το γκρουπ που επιθυμούν να παρακολουθήσουν όπως φαίνεται στη δήλωση.

 

3)      Για τους σπουδαστές του Α΄εξαμήνου (έτους εισαγωγής 2002 Β) είναι ήδη δηλωμένα τα μαθήματα του πρώτου εξαμήνου. Επομένως να πάρουν τον κωδικό πρόσβασης και με τον αριθμό μητρώου τους να επιλέξουν  το γκρουπ που επιθυμούν να παρακολουθήσουν στο Εργαστήριο του μαθήματος «Εισαγωγή στους Η/Υ».

4)      Η Δήλωση θεωρείται έγκυρη μόνο όταν οριστικοποιείται .

5)      ΕΚΤΥΠΩΣΗ ΤΗΣ ΔΗΛΩΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗ ΓΑΜΜΑΤΕΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΤΑΙ

      ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΠΟΥΔΑΣΤΗ

 

SOS

6)      Ο βαθμός που υπήρχε στο μάθημα «ΨΗΦΙΑΚΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΓΡΑΦΕΙΟΥ Θ+Ε» και είχε προκύψει από την αντιστοιχια των μαθημάτων   Ελληνική Δακτυλογραφία + Αγγλική Δακτυλογραφία» κατά το προηγούμενο εξάμηνο ακυρώνεται για τους σπουδαστές που εισήχθησαν το έτος 2001 Α ).Οσους σπουδαστές αφορά αυτό το θέμα πρέπει να  δηλώσουν και να παρακολουθήσουν το συγκεκριμένο μάθημα.

7)      Το ανώτερο όριο του συνόλου των δηλουμένων εβδομαδιαίων ωρών δεν πρέπει να ξεπερνάει τις σαράντα πέντε (45)  ώρες.

8)      Οι  ώρες των προαιρετικών μαθημάτων δεν συμπεριλαμβάνονται στο σύνολο των σαράντα πέντε (45) ωρών.

Από τη Γραμματεία του τμήματος