ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Αφορά τους σπουδαστές των τμημάτων :

Στα πλαίσια της εφαρμογής του νέου μηχανογραφικού συστήματος γραμματειών, οι εγγεγραμμένοι σπουδαστές των παραπάνω τμημάτων που επιθυμούν να κάνουν ανανέωση εγγραφής και δήλωση μαθημάτων που θα παρακολουθήσουν στο Εαρινό εξάμηνο 2001-2002, θα πρέπει να υποβάλουν ηλεκτρονικά (on-line) την παραπάνω δήλωση μαθημάτων.

 Για τον σκοπό αυτό θα πρέπει ΟΛΟΙ οι σπουδαστές των παραπάνω τμημάτων να προμηθευτούν (αν δεν το έχουν κάνει ήδη) το ατομικό τους κωδικό πρόσβασης (password). Για την παραλαβή των κωδικών πρόσβασης είναι απαραίτητο να γνωρίζουν οι σπουδαστές τον Αριθμό Μητρώου τους. Η παραλαβή των κωδικών πρόσβασης θα γίνεται  :

Η δήλωση μαθημάτων μπορεί να γίνει από 14/02/2002 - 28/02/2002. 

Μετά την καταχώρηση της δήλωσης, ο σπουδαστής θα πρέπει να την εκτυπώσει και να την παραδώσει στην γραμματεία του τμήματος του υπογεγραμμένη. Όσοι σπουδαστές αδυνατούν να υποβάλουν τη δήλωση αυτοπροσώπως μπορούν να την αποστέλλουν με συστημένη επιστολή στην γραμματεία του τμήματος .

Οι δηλώσεις των σπουδαστών θα πρέπει να υποβληθούν (ή να σταλούν ταχυδρομικά) μέχρι τις 28/02/2002. Μετά την ημερομηνία αυτή, οι γραμματείες των τμημάτων δεν θα δέχονται δηλώσεις.

Καταχώρηση Δήλωσης