ΓΕΝΙΚΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΝΑΝΕΩΣΕΙΣ ΕΓΓΡΑΦΩΝ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2002

Τελευταία αλλαγή της σελίδας αυτής στις : 12/09/2003 12:05:08 μμ
Η ανανέωση εγγραφής των ήδη εγγεγραμμένων σπουδαστών του ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας θα γίνει την περίοδο 16/09/2002-27/09/2002

Για ορισμένα από τα τμήματα μπορεί γίνει On-Line από τον κάθε ενδιαφερόμενο σπουδαστή. Τα τμήματα αυτά είναι :

ΣΤΕΦ ΣΔΟ
ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΟΥ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ ΛΟΓΙΣΤΙΚΗΣ
ΓΕΩ.ΠΕ. ΧΡΗΜΑΤΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ
ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΩΝ ΑΝΤΙΡΡΥΠΑΝΣΗΣ  

Προαιρετικά, για τα τμήματα αυτά, οι δηλώσεις μπορούν να γίνουν χειρόγραφα, στα έντυπα δηλώσεων του τμήματος. 

Για τα τμήματα  ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ, ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΑΣ, ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΙΑΣ (όπως και ΟΡΥΧΕΙΩΝ) οι δηλώσεις θα γίνουν (όπως και παλαιότερα) χειρόγραφα, στα έντυπα δηλώσεων του τμήματος.

Για όσους αδυνατούν να κάνουν την δήλωση On-Line ή δεν μπορούν να προσέλθουν στην γραμματεία του τμήματος μπορούν να κατεβάσουν τις φόρμες των δηλώσεων (από τη διεύθυνση http:\\osrv1.teikoz.gr\b1\dhlforms.htm), να τις εκτυπώσουν, να τις υπογράψουν και να τις στείλουν με συστημένη επιστολή στην ταχυδρομική διεύθυνση που φαίνεται στο τέλος της σελίδας αυτής.

Για την ανανέωση εγγραφής On-Line ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα:

1. ΟΝΟΜΑ ΧΡΗΣΤΗ/ΚΩΔΙΚΟΣ ΠΡΟΣΒΑΣΗΣ (USERNAME/PASSWORD)
Για να μπορέσετε να συνδεθείτε στην εφαρμογή "TEI On-Line" θα πρέπει να γνωρίζεται το Όνομα Χρήστη (UserName) και τον Κωδικό Πρόσβασης (Password) σας. Τα σημειώματα με τα στοιχεία (για όσους δεν τα έχουν προμηθευτεί) μοιράζονται από το κτίριο του ΚΤΕ (ισόγειο, κ.Κακουλίδης). Για την παραλαβή του σημειώματος θα πρέπει να έχετε μαζί σας ταυτότητα ή φοιτητικό πάσο. ΟΔΗΓΙΕΣ ΕΙΣΟΔΟΥ ΣΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ "ΤΕΙ On-Line". Για όσους έχασαν το password ας κοιτάξουν στην σελίδα : ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΕΧΑΣΑΝ ΤΟΝ ΚΩΔΙΚΟ (PASSWORD)

2. ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗΣ/INTERNET/ΕΚΤΥΠΩΤΗΣ
Μπορείτε να κάνετε την Δήλωση/Ανανέωση Εγγραφής από οποιοδήποτε Η/Υ είναι συνδεμένος στο Internet (αρκεί να είναι συνδεμένος με εκτυπωτή για την εκτύπωση της δήλωσης). Η διεύθυνση στην οποία μπορείτε να "κατεβάσετε" την εφαρμογή "TEI-On-Line" είναι :  http:\\osrv1.teikoz.gr\b1\Login.htm. Για την διευκόλυνση των σπουδαστών που δεν έχουν προσβαση σε Η/Υ συνδεμένο στο Internet, θα λειτουργήσει εργαστήριο εξοπλισμένο με Η/Υ στο Ισόγειο του κτιρίου του ΚΤΕ την περίοδο των δηλωσεων 16-27/09/2002 και ώρες 08:30-14:00. ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΗΣ ΔΗΛΩΣΗΣ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ

3. ΟΡΙΣΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ/ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Αφού γίνει η επιλογή των μαθημάτων που επιθυμεί να παρακολουθήσει ο σπουδαστής και για να μπορέσει να εκτυπώσει την δήλωση θα πρέπει να οριστικοποιήσει τις επιλογές του. Μετά την οριστικοποίηση της δήλωσης  ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΑΛΛΑΓΕΣΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΞΟΥΝ ΔΙΟΡΘΩΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ, γι'αυτό ΜΗΝ ΟΡΙΣΤΙΚΟΠΟΙEIΤΕ την δήλωση σας, αν δεν είστε σίγουροι για τα μαθήματα που επιθυμείτε να δηλώσετε. 

4. ΠΑΡΑΔΟΣΗ/ΑΠΟΣΤΟΛΗ
Η εκτυπωμένη δήλωση θα πρέπει να υπογραφεί από τον σπουδαστή και να παραδοθεί ιδιόχειρα στη θυρίδα της γραμματείας του τμήματος. Επίσης είναι δυνατό να αποσταλεί ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή στην γραμματεία του τμήματος στη διεύθυνση :
Γραμματεία τμήματος ΧΧΧΧΧΧ
ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας
Κοίλα Κοζάνης
50100, Κοζάνη